Internationale Week van de Hulphond

Heeft U er wat van gemerkt?

INTERNATIONALE WEEK VAN DE ASSISTENTIEHOND
5 – 11 augustus 2018

We eren in deze week alle hardwerkende assistentiehonden. Ook willen we in deze week meer bewustzijn creëren in de samenleving over het werk dat een assistentiehond doet, waarom deze voor zijn of haar gebruiker onmisbaar is en hoe je een assistentiehond herkent.

Nee, helaas, de (landelijke) media hullen zich weer in stilzwijgen over deze week. Dat is jammer, want juist met meer aandacht zou er ook meer duidelijkheid kunnen komen over de problemen die wij gebruikers met een assistentiehond tegen aan lopen. Zoals het ongevraagd aanraken van de hond, toegangsweigeringen etc.

De Stichting Gebruikers Assistentiehonden gaat een prijs verloten na afsluiting van deze week. Heb je een leuke foto van (jou met) je assistentiehond die ze mogen plaatsen, stuur die in deze week, tot 10 augustus, stichting@gebruikersassistentiehonden.nl en de winnaar ontvangt de Stichting GA! snuffelbal voor zijn of haar assistentiehond!

Print Friendly, PDF & Email